Vissza a főoldalra

Hokitavasz 2023 – Fontos tudnivalók

máj 02, 06:05
hokitavasz.hu

Kérjük a kedves szurkolókat, hogy vegyék figyelembe az EUROVIT Hokitavasz mérkőzésein érvényes szabályokat annak érdekében, hogy mindenki számára élmény legyen a rendezvény.

Az MVM Dome megközelítése

Kérjük, lehetőség szerint minden szurkoló tömegközlekedéssel érkezzen. Az MVM Dome környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek. Aki mégis autóval jönne, annak érdemes előre megváltani a parkolóhelyét az MVM Dome parkolóiban. További részletek a parkolási lehetőségekről ezen a linken érhetők el!

Hokitvasz: Parkolás az MVM Dome-nál

A legkönnyebben 1-es villamossal, a 3-as metróval vagy a 83-as trolival lehet eljutni a létesítményhez (Népliget megálló).

Az aréna az Ecseri út felől is megközelíthető a 3-as, a 37-es és a 69-es villamossal és a 3-as metróvonal Ecseri út metróállomás megálló felől gyalogosan.

Az MVM Dome mellett található több távolsági busz megállója. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől közvetlenül a 200E jelzésű autóbusszal lehet eljutni a létesítményhez.

 

Jegyek, belépés

Az MVM Dome mellett május 4-én 17 órától, május 9-én már 16 órától programokkal várjuk a szurkolókat, ezekről további részletek itt találhatók. Kapunyitás május 4-én 18 órakor, május 9-én pedig 17 órakor lesz.

A helyszínen is lehet még jegyeket vásárolni az MVM Dome jegypénztárában. A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak föl. A belépőjegyek papíralapon és sérülésmentes kijelzővel ellátott, működőképes mobiltelefonon is bemutathatóak a beléptetésnél.

Magyarország-Szlovénia – 2023. május 4.

 

Magyarország-Kanada – 2023. május 9.

 

Kérjük, hogy mindenki azt a kaput használja a belépéshez, ami a szektorához legközelebb van.

Aki bérletet vásárolt a két mérkőzésre, az őrizze meg a jegyet, mert azzal tud belépni majd május 9-én, Kanada ellen is.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a belépés előtt csomagátvizsgálás történik, A4-es-nél (20×30 cm) nagyobb méretű csomagok nem vihetők be a létesítménybe. A táskákat értékmegőrzőben lehet hagyni, díj ellenében. Üzemelni fog a ruhatár is. Ételt, üveget vagy flakont sem lehet a létesítménybe hozni.

A létesítménybe a néző a személyes tárgyain túlmenően és a pályarendszabályokban foglaltak betartásával csak a mérkőző csapatok hivatalos országzászlóit és a mérkőző klubcsapatok hivatalos klubzászlóit és jelképeit viheti be, a nemzeti zászlókon csak az ország hivatalos városainak nevét lehet megjeleníteni, minden egyéb transzparens bevitele a rendező, koreográfia megjelenítése a szervező engedélyéhez kötött.

Javasoljuk, hogy időben érkezzenek meg a mérkőzésekre, és kövessék a kihelyezett táblákat, valamint az önkéntesek és a biztonsági szolgálat iránymutatásait.

 

Készpénzmentes aréna

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy az MVM Dome büféi, a szurkolói termékeket árusító shop, illetve az értékmegőrző is készpénzmentesek, kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Az MVM Dome látogatói mobiltelefonnal is tudnak előrendelni étel- és italcsomagokat az aréna büféiből. A lelátó elhagyása nélkül bárki rendelhet, amit ki is tud fizetni, a büfébe csak az átvétel erejéig kell elmenni, ahol mindenki egy külön erre a célra létrehozott, ún. gyors sorban veheti át előzetesen leadott és fizetett rendelését. A rendelések nyilvántartásához előzetes regisztrációra van szükség. A büfében a kapott kód felmutatásával lehet átvenni a megvásárolt termékeket. A szolgáltatásra az alábbi linken lehet regisztrálni.

 

Ajándéktárgyak

A mérkőzéseken meg lehet venni az eseményhez kapcsolódó ajándéktárgyakat (pólók, sálak, korongok), valamint a magyar válogatott mezét és egyéb szurkolói tárgyakat. Keressék pultjainkat a földszinten és további két helyen az első emeleti kerengőn!

 

Jótékonyság

A macinak nem kell jegy – ezzel a szlogennel indul jótékonysági akció az EUROVIT Hokitavasz csúcseseményeire. A cél, hogy a mérkőzésekre mindenki hozzon magával egy plüssmacit, amit aztán kórházban ápolt gyerekek kapnak meg, segítve ezzel a gyógyulásukat.

A felajánlott plüssmacikat a Macigyűjtőponton lehet majd leadni az önkénteseknek. Az összegyűjtött mackókat a Maci Kórház és a Szív Bajnokai Alapítvány juttatja el a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházba, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe és a karcagi Kátai Gábor Kórházba még májusban.

Emellett néma licit is lesz a Kanada elleni mérkőzésen. Értékes relikviákra lehet licitálni a Szintlépés Alapítvány kezdeményezésében, a befolyó összegből sporteszközöket vásárolnak a gyermekotthonokban élő gyerekek számára, a Kuckó programon keresztül.

 

Házirend, pályarendszabály

További részletek az MVM Dome házirendjében, illetve a pályarendszabályokban olvashatók.

A házirend itt olvasható el.
A pályarendszabályok itt találhatók vagy letölthetők a képre kattintva!

 

Jó szurkolást és kellemes szórakozást kívánunk!