Vissza a főoldalra

Hokitavasz 2024 – Fontos tudnivalók

febr 02, 06:02
hokitavasz.hu

Kérjük a kedves szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a Hokitavasz mérkőzésén érvényes szabályokat annak érdekében, hogy mindenki számára élmény legyen a rendezvény!

Az MVM Dome megközelítése

Kérjük, lehetőség szerint minden szurkoló tömegközlekedéssel érkezzen a helyszínre! Az MVM Dome környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek. Aki mégis autóval jönne, annak érdemes előre megváltani a parkolóhelyét az MVM Dome parkolóiban. További részletek a parkolási lehetőségekről ezen a linken érhetők el hamarosan!

Hokitvasz: Parkolás az MVM Dome-nál

A legkönnyebben az 1-es villamossal, a 3-as metróval vagy a 83-as trolival lehet eljutni a létesítményhez (a Népliget megállónál kell leszállni).

Az aréna az Ecseri út felől is megközelíthető a 3-as, a 37-es és a 69-es villamossal, valamint a 3-as metróvonal Ecseri út metróállomás megálló felől gyalogosan.

Az MVM Dome mellett található több távolsági busz megállója is. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől közvetlenül a 200E jelzésű autóbusszal lehet eljutni a létesítményhez.

 

Jegyek, belépés

Az MVM Dome mellett a mérkőzést megelőzően már programokkal várjuk a szurkolókat, ezek részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk. Kapunyitás 17 órakor!

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel.

A belépőjegyek papíralapon és sérülésmentes kijelzővel ellátott, működőképes mobiltelefonon is bemutathatóak a beléptetésnél.

Magyarország-Kanada – 2024. május 7.

 

Kérjük, hogy mindenki azt a kaput használja a belépéshez, ami a szektorához legközelebb van.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a belépés előtt csomagátvizsgálás történik, A4-es-nél (20×30 cm) nagyobb méretű csomagok nem vihetők be a létesítménybe. A táskákat értékmegőrzőben lehet hagyni, díj ellenében. Üzemelni fog a ruhatár is. Ételt, üveget vagy flakont sem lehet a létesítménybe hozni.

A létesítménybe a néző a személyes tárgyain túlmenően és a pályarendszabályokban foglaltak betartásával csak a mérkőző csapatok hivatalos országzászlóit és jelképeit viheti be, a nemzeti zászlókon csak az ország hivatalos városainak nevét lehet megjeleníteni, minden egyéb transzparens bevitele a rendező, míg koreográfiák megjelenítése a szervező engedélyéhez kötött.

Javasoljuk, hogy időben érkezzenek meg a mérkőzésre, és kövessék a kihelyezett táblákat, valamint az önkéntesek és a biztonsági szolgálat iránymutatásait.

Készpénzmentes aréna

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy az MVM Dome büféi, a szurkolói termékeket árusító shop, illetve az értékmegőrző is készpénzmentesek, kizárólag bankkártyával lehet fizetni az arénában.

Az MVM Dome látogatói mobiltelefonnal is tudnak előrendelni étel- és italcsomagokat az aréna büféiből. A lelátó elhagyása nélkül bárki rendelhet, amit ki is tud fizetni, a büfébe csak az átvétel erejéig kell elmenni, ahol mindenki egy külön erre a célra létrehozott, úgynevezett gyors sorban veheti át előzetesen leadott és fizetett rendelését. A rendelések nyilvántartásához előzetes regisztrációra van szükség. A büfében a kapott kód felmutatásával lehet átvenni a megvásárolt termékeket. A szolgáltatásra az alábbi linken lehet regisztrálni. (ez is régi link)

Szurkolói termékek

A mérkőzéseken meg lehet vásárolni az eseményhez kapcsolódó szurkolói termékeket, ajándéktárgyakat (pólók, sálak, korongok), valamint a magyar válogatott mezét és egyéb szurkolói tárgyakat. Keressék pultjainkat két helyen az első emeleti kerengőn!

Házirend, pályarendszabály

További részletek az MVM Dome házirendjében, illetve a pályarendszabályokban olvashatók.

A házirend itt olvasható el.
A pályarendszabályok itt találhatók vagy letölthetők a képre kattintva!

 

Jó szurkolást és kellemes szórakozást kívánunk!