Vissza a főoldalra

Macigyűjtés az MVM Dome-ban

máj 02, 06:05
hokitavasz.hu

Jótékonysági akció kíséri a Szlovénia és a Kanada elleni mérkőzést.

A macinak nem kell jegy – ezzel a szlogennel indul jótékonysági akció az EUROVIT Hokitavasz csúcseseményeire, a Magyarország-Szlovénia és Magyarország-Kanada jégkorongmérkőzésre. A cél, hogy május 4-én, valamint május 9-én mindenki hozzon magával egy plüssmacit az MVM Dome-ba, amit aztán kórházban ápolt szívbeteg gyerekek kapnak meg, segítve ezzel a gyógyulásukat.

A felajánlott plüssmacikat a Macigyűjtőponton lehet majd leadni az önkénteseknek. Az összegyűjtött mackókat a Szív Bajnokai Alapítvány juttatja el a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházba, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe és a karcagi Kátai Gábor Kórházba még májusban.

Emellett néma licit is lesz a Kanada elleni mérkőzésen. Értékes relikviákra lehet licitálni a Szintlépés Alapítvány kezdeményezésében. A liciten befolyt összegből sporteszközöket vásárolunk a gyermekotthonokban élő gyerekek számára, a Kuckó programon keresztül.

A Szív Bajnokai Alapítvány „Legyél Te is szív bajnok” országos kampányának részletei: https://www.facebook.com/szivaprobajnokai