Hokitavasz – Részletes program

Színes programok várják a szurkolókat az EUROVIT Hokitavasz mérkőzésein az MVM Dome-ban.

Érdemes időben érkezni a Magyarország-Szlovénia és a Magyarország-Kanada mérkőzésre is, mert a helyszíni aktivitások már a korongbedobás előtt több órával elkezdődnek.

Május 4., Magyarország-Szlovénia:
Kinti programok elérhetőek 17:00-tól
Kapunyitás és benti programok indulása: 18:00
Mérkőzés kezdete: 19:00

Május 9., Magyarország-Kanada:
Kinti programok elérhetőek 16:00-tól
Kapunyitás és benti programok indulása: 17:00
Mérkőzés kezdete: 19:00

Gyereksarok

Arcfestés, hokis tetkó, kreatív foglalkozások, Csúszka-színezés, óriás-kockakirakó, logikai játékok! Mi kell még? Színes programokkal várjuk a gyereket az első emeleti keringő folyosón, ahol az unalom ismeretlen fogalom. *Az aktivitás mindkét mérkőzésen kipróbálható!

Reflexfal

Mi kell ahhoz, hogy kapus legyél? Elsősorban jó reflexek! Nézzük meg, alkalmas vagy-e arra, hogy a következő mérkőzésen veled kezdődjön a csapatnévsor. Érd el a legmagasabb pontszámot, legyél Te a reflexbajnok! *Az aktivitás mindkét mérkőzésen kipróbálható!

Buborékhoki

Ami a foci kedvelőinek a csocsó, az a jégkorong szerelmeseinek a buborékhoki! Csocsóasztalt sok helyen találsz, de buborékhokit csak az MVM Dome-ban! Gyere és próbáld ki ezt a nem mindennapi játékot! *Az aktivitás mindkét mérkőzésen kipróbálható!

NHL eHoki

Nemcsak élőben láthatod az NHL sztárokat, hanem egy meccsre be is ugorhatsz közéjük! Persze (egyelőre) csak a virtuális világban. Játszd le Xbox-on a Magyarország-Kanada mérkőzést, vagy akár az NHL nagydöntőjét a Stanley-kupáért! *Az aktivitás mindkét mérkőzésen kipróbálható!

VR Hoki

Hokibot a kezedben, de sisak helyett VR szemüveg a fejeden…Lépj jégre a virtuális valóságban, és teszteld lövésed tudományod! *Az aktivitás a Magyarország-Kanada mérkőzésen próbálható ki!

GreenBox

Közös fotót szeretnél a jégkorongválogatott sztárjaival? Vagy csak be szeretnél ülni az öltözőbe, és ott lőni egy menő képet? Akkor hajrá, ez a greenbox segítségével megoldható! A képeket rögtön kinyomtatva meg is kapjátok, azaz mehet is ki a falra! *Az aktivitás csak a HUN-CAN mérkőzésen elérhető!

Streethoki

Nem baj, ha nem tudsz korcsolyázni, vár a jégkorong kistestvére, a streethoki. Nézd meg a bemutató-mérkőzéseket az MVM Dome mellett, és ha kedved kaptál, irány valamelyik csapat!

Kabalák

Csúszka természetesen ott lesz az MVM Dome-ban mindkét mérkőzésen, és vár mindenkit, aki pacsizni szeretne vele, vagy közös fotót készíteni. A Kanada elleni mérkőzésre nem egyedül érkezik, több ismert és kedvelt kabalaállat gondoskodik majd a remek hangulatról.

Macigyűjtés

Csúszkának barátokra van szüksége, mert egyedül érzi magát, de Csúszka jószívű, és az összes mackót, amit kap, továbbadja a gyerekeknek. Hozz Te is egy vagy akár több plüssmackót, és szerezz örömet egy kórházban, vagy gyermekotthonban lévő gyermeknek! Add le a mackót a Maci Kórház és a Szív Bajnokai Alapítvány gyűjtőpontján, és ők eljuttatják a gyerekekhez! *Az aktivitás mindkét mérkőzésen elérhető!

Jótékonysági Néma Licit

A Magyar Jégkorong Szövetség kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és a jótékonysági kezdeményezések támogatását. Éppen ezért, a Szintlépés Alapítvánnyal összefogva Néma Licitet szervez, ahol a kanadai és a magyar játékosok által aláírt relikviákra lehet licitálni! Gyere és regisztrálj, tegyél ajánlatot, és szerezz egy dedikált korongot, vagy mezt! A liciten befolyt összegből sporteszközöket vásárolunk a gyermekotthonokban élő gyerekek számára, a Kuckó programon keresztül. *Az aktivitás mindkét mérkőzésen elérhető!

Kapura lövés

Mutasd meg, mit tudsz hokiütővel a kezedben! Célozz pontosan, szerezz gólokat és nyerd meg az értékes ajándékokat!

Szlalom pálya

Légy bátor és ügyes, cselezd ki a magyar válogatott tagjait, és teljesítsd a szlalompályát minél gyorsabban! Ha sikerül, szintén nyeremények várhatnak.

Seyu

Szurkolj szelfivel! Küldj egy képet a Seyu platformjain keresztül, és biztasd a magyar csapatot az MVM Dome óriáskijelzőjéről a történelmi mérkőzéseken!

Élőkép

Légy részese a Kanada elleni mérkőzés előtti hatalmas élőképnek! Foglald el a helyed időben, és kövesd az instrukciókat!

Honvédségi kitelepülés