Hokitavasz – Részletes program

A Magyar Jégkorong Szövetség és partnerei ezúttal is színes programokkal várják a szurkolókat, hokibarátokat az MVM Dome előtti területen és persze az arénában is!

Érdemes időben érkezned a Magyarország-Kanada mérkőzésre, mert a helyszíni aktivitások már a korongbedobás előtt három órával, 16 órakor elkezdődnek.

A „Mindenünk a hoki” nevet viselő kitelepülésünk keretein belül éppúgy kipróbálhatod a szlalompályát, a kapura lövést, a streethokit, mint ahogy a hokipuzzle-t, és persze találkozhatsz Csúszkával és barátaival, valamint jelenlegi és korábbi jégkorongozókkal is. Ott lesz az MVM Dome előtti területen a Magyar Honvédség is, standjuknál megismerkedhetsz a legújabb eszközökkel és találkozhatsz a Sportszázad tagjaival is.

Május 7., Magyarország-Kanada
A kültéri programok elérhetőek 16 órától
Kapunyitás és a benti programok indulása: 17 óra
A mérkőzés kezdete: 19 óra

Szurkolói rolba

Nem akármilyen programra invitáljuk a legkisebbeket az EUROVIT jóvoltából! A legszerencsésebb gyerekek a harmadszünetekben felülhetnek a rolbára és mehetnek néhány kört a jégen. Regisztrálni az MVM Dome előtt, a jégkorongszövetség sátránál lehet 16 és 18 óra 30 között, sorsolás útján dől majd el, kik élhetnek a lehetőséggel és utazhatnak a szurkolói rolbával.

Gyereksarok

Arcfestés, sportos tetkó vagy egyedi kitűző? Keressétek a gyereksarkot és bármelyiket beszerezhetitek! A gyereksarok az a hely, ahol az unalom ismeretlen fogalom.

Buborékhoki

Ami a foci kedvelőinek a csocsó, az a jégkorong szerelmeseinek a buborékhoki! Csocsóasztalt minden utcasarkon találsz, de buborékhokit csak az MVM Dome-ban! Gyere és próbáld ki ezt a nem mindennapi játékot!

NHL eHoki

Nemcsak élőben láthatod az NHL sztárokat, de egy meccsre be is ugorhatsz közéjük! Persze – egyelőre – kizárólag a virtuális világban. Játszd le Xbox-on a Magyarország-Kanada mérkőzést vagy akár a Stanley kupa döntőjét!

VR-hoki

Bottal a kezedben, VR-szemüveggel a fejeden csöppenhetsz bele egy hokimeccs közepébe! Itt a ritka alkalom, hogy kipróbáld a jégkorongot a virtuális valóságban is!

Streethoki

Nem baj, ha nem tudsz korcsolyázni, vár a jégkorong kistestvére, a streethoki. Nézd meg a bemutató-mérkőzéseket az MVM Dome mellett, és ha kedved kaptál, irány valamelyik csapat!

Plüsseső - rekordkísérlettel!

Hozz magaddal egy (vagy több) plüssmackót az MVM Dome-ba, és dobd be a jégre az első harmad végét jelző duda megszólalásakor! Természetesen más plüssállatot is hozhatsz, mindennek örülünk majd! Célunk, hogy felállítsuk a magyar rekordot! A Szív Bajnokai Alapítvány aztán a bedobált plüssöket gyermekkórházak kis betegeinek juttatja el a „Legyél Te is szívbajnok” kampánya keretein belül.

Jótékonysági Néma Licit

A Magyar Jégkorong Szövetség kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és a jótékonysági kezdeményezések támogatását. Licitáljatok a magyar és a kanadai válogatott aláírt mezeire, korongokra és egyéb relikviákra. A befolyt összegekből partnerünk, a Szintlépés Alapítvány a Kuckó programján keresztül a gyermekotthonokat támogatja, sportfelszerelések vásárlásával!

Kapura lövés

Mutasd meg, mit tudsz hokiütővel a kezedben! Célozz pontosan, szerezz gólokat!

Szlalom pálya

Légy bátor és ügyes, cselezd ki a magyar válogatott tagjait, és teljesítsd a szlalompályát minél gyorsabban!

Dartsfoci

Megrúgod a tripla 20-ast? Mutasd meg, mit tudsz, amikor nem kézzel, hanem lábbal kell célozni a dartsmezőre!

Ketrecfoci

A 2024-es év nemcsak a hokiról, hanem a fociról is szól, hiszen hamarosan jön a labdarúgó Európa-bajnokság, ahol a magyar válogatottnak is szurkolhatunk! Focis programokkal is készülünk tehát a Hokitavaszon!

Duófoci

Jobban szeretsz kispályán, akár a lehető legkisebb pályán focizni, ráadásul csak egy valakivel a túloldalon? Akkor a duófoci a te játékod – ezt is kipróbálhatod!

Honvédségi kitelepülés

A Magyar Honvédség standjánál megismerheted a legújabb katonai eszközöket, néhányat ki is próbálhatsz, információkat szerezhetsz és találkozhatsz a Sportszázad tagjaival is.

Meet&Greet a kanadai sztárokkal!

Találkozz a kanadai válogatott klasszisaival a mérkőzés másnapján. Nézd meg az edzésüket testközelből, majd kérj tőlük autogramot vagy közös képet. Jegyeket az eventim.hu oldalon tudsz vásárolni a programra! Ajándékcsomag is jár a jegy mellé!