Vissza a főoldalra

Ismét Hokitavasz: Kanada újra az MVM Dome-ban!

febr 09, 05:02
hokitavasz.hu

Aktuális világbajnokként érkezik Budapestre a sportág legeredményesebb válogatottja: a kanadaiak éles kerettel, utolsó vb-felkészülési meccsükre lesznek hivatalosak az MVM Dome-ba.

A magyar jégkorongsportág történelmi pillanatokat élhetett át 2023. május 9-én, hiszen minden idők legnézettebb hazai mérkőzésének adott otthont az MVM Dome. Az A csoportos világbajnokságra készülő kanadai és a magyar válogatott találkozóját hivatalosan 14 756-an tekintették meg a helyszínen, és ez a szám most akár meg is dőlhet!

Igen, Kanada újra Magyarországra látogat. NHL-es klasszisokkal érkezik Budapestre a tavalyi világbajnokság győztese, hogy a 2024. május 10. és 26. között Csehországban rendezendő vb előtti utolsó felkészülési meccsét a magyar válogatottal játssza.

A mieink akkor már megjárják a bolzanói divízió 1/A-s világbajnokságot, de óriási lehetőséghez jutnak, hogy a sportág legjobbjai ellen fejezhetik be a szezont. A kanadai szövetség és a játékosok is elismerősen szóltak a tavalyi eseményről, remekül érezték magukat, és persze elvarázsolta őket a magyar közönség hokiszeretete – ezt most újra átélhetik.

A jegyértékesítés február 14-én indul az Eventim oldalán, több kategóriában.

Ahogyan tavaly, ebben az évben is kiegészítő aktivitásokkal, játékokkal várjuk a szurkolókat a mérkőzést megelőzően és közben.

Hokitavasz az MVM Dome-ban, nem érdemes lemaradni róla, ezt bizonyítja a legjobb pillanatokat felidéző videónk a tavalyi eseményről.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

További bejegyzések